Tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder böcker, webb-TV föreläsningar, seminarier, utbildningar och telefonrådgivning med mera inom det området arbetsrätt.

Webb-TV
Nu kan du abonnera på 19 arbetsrättsliga föreläsningar på Webb-TV. Du väljer själv vilka och hur många och du kan titta hur mycket du vill, hur många gånger du vill. Det bästa är att det gäller alla i din organisation, endast ett abonnemang behövs.

Bokhandel
Tommy Iseskog har skrivit över 240 böcker och ett 30-tal av dessa aktuella, pedagogiska böcker säljer vi i vår bokhandel. Beställ direkt och få böckerna på posten några dagar senare.

Föreläsningar
Föreläsningar, företagsanpassade utbildningar och seminarier är några av de utbildningar vi erbjuder inom personaljuridik och arbetsrätt. Tommy är en mycket uppskattad föreläsare och välkänd för att med humor och pedagogik kunna göra arbetsrätten begriplig och levande och till ett verktyg att använda i det dagliga arbetet för HR-specialister och chefer.

Seminarieserien Aktuell Arbetsrätt
Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med fem/sex seminarier per år som ges på olika orter runt om i Sverige. På seminarierna avhandlas allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet. Nyheter från Riksdag och Regering förklaras och beskrivs. Aktuella domar kommenteras och diskuteras.

HR-senior
Vi har några av Sveriges absolut skickligaste och mest erfarna personal-/HR-specialister anställda hos oss. De har arbetat som personalchefer, förhandlingschefer eller i HR-specialistfunktioner och har mycket lång erfarenhet och gedigen kompetens. De arbetar framförallt operativt i kortare och längre uppdrag. Exempel på roller där seniorerna är suveräna är interimistisk personalchef, mentor, förhandlare, ledare av processer som övergång av verksamhet, omställning och omorganisationer.

Nyhetsbrevet TIAN
TIAN är Tommy Iseskogs Arbetsrättsliga Nyhetsbrev. Här får du kommentarer och analyser av alla utredningar, förslag, lagnyheter och intressanta AD-domar inom det arbetsrättsliga området. TIAN ges ut av vår samarbetspartner Edge HR.

ADR, Arbetsrättens DomsRegister
ADR, Arbetsrättens DomsRegister, garanterar dig tillgång till nu gällande rättspraxis inom hela arbetsrättsområdet. AD-domarna är kommenterade av Tommy Iseskog och ges ut av Edge HR.

LöneVågen
LöneVågen är ett webbaserat verktyg som på ett konkret och pedagogiskt sätt stegvis hjälper er igenom hela arbetet med lönekartläggningen och upprättandet av er jämställdhetsplan. Även här är Edge HR utgivare.