Min syn på svensk arbetsrätt av Tommy Iseskog

Tommy Iseskog
796 kr
Lägg i varukorgen

Du måste logga in för att kunna handla.

"Min syn på svensk arbetsrätt" vann förstapriset i tävlingen “Årets Bokstöd 2008” – ett samarrangemang mellan Sveriges HR-förening och tidningen “Personal & Ledarskap”.

Juryns motivering till vinnarboken:

“Arbetsrättsexperten Tommy Iseskog lyckas i Min syn på svensk arbetsrätt på ett lättfattligt och spännande vis förklara lagarna som formar arbetslivet. De 200 artiklarna täcker hela spannet från rekrytering till avveckling och allt däremellan, och ger samtidigt ett historiskt perspektiv på hur lagarna vuxit fram. Boken är välredigerad och försedd med ett utförligt sakregister. Det gör den till en oumbärlig uppslagsbok för alla som arbetar med HR eller har chefsansvar. En portalbok, helt enkelt.”

Boken Min syn på svensk arbetsrätt innehåller 200 artiklar författade av Tommy Iseskog från åren 1980-2008. Varje artikel har försetts med dagsaktuell kommentar. Urvalet av artiklar har gjorts från två utgångspunkter. För det första har artiklar med ett arbetsrättshistoriskt intresse tagits med i boken. I dessa artiklar kommenterar och argumenterar författaren i den arbetsrättsliga debatten. För det andra har artiklar som tar upp särskilt intressanata arbetsrättsliga problemställningar valts.

Fullständig titel

Min syn på svensk arbetsrätt

Omdömen från våra kunder

– Jag arbetar med disciplinära frågor inom polisen och har läst cirka 10 böcker av Iseskog samt genomgått internetutbildningen. Jag uppskattar verkligen Iseskogs raka pedagogik.

Benny Samuelson, Polismyndigheten

– Jag har använt Iseskogs böcker under alla år som HR-specialist – Personaljuridik är ”bibeln” men behövs fördjupning så finns det alltid en bok i ämnet!

Therese Andersson, VG regionen

Alla böcker