E-utbildning

Heltäckande kunskap inom arbetsrätt

Välj bland 21 föreläsningar inom områden som diskriminering, arbetsmiljö, uppsägning och avsked. Med ett abonnemang tittar du när du vill och hur ofta som helst.

Beställ E-Utbildning
Alla föreläsningar

Abonnemangsformer

Välj en hel kurs, en enstaka föreläsning eller kombinera som det passar er. Vi hjälper er att skräddarsy ett utbildningspaket helt efter ert behov.

Abonnemang

Anpassat för chefer eller hela biblioteket

Lilla Bibliotekspaketet

En bra chef behöver goda grundkunskaper i arbetsrätt. I lilla bibliotekspaketet ingår 11 handplockade föreläsningar.

Beställ

Bibliotekspaket

Nu kan alla som arbetar inom HR enkelt få en heltäckande utbildning inom arbetsrätt. I biblioteksabonnemanget ingår samtliga föreläsningar.

Beställ

Fler fördelar med vår E-utbildning

Kunskapstest

Till varje föreläsning finns ett kunskapstest. Efter avklarad kurs får användaren ett diplom.

Aktualitetsgaranti

Du behöver inte hålla reda på förändringar själv. Vid lagändring spelar vi in en ny föreläsning och informerar dig i ett mejl om ändringen.

Åhörarkopior

Åhörarkopior i PDF finns att skriva ut till varje föreläsning vilket gör det lätt att följa med och göra egna anteckningar.

Diplom

Diplom och intyg med ditt eget ID-nummer. Enkelt att lägga upp på tex LinkedIn.

Omdömen från våra kunder

“Kan det bli bättre än så här! Ständigt tillgång till en bank av Iseskogs fantastiska arbetsrättsliga tankestruktur, som dessutom på ett fantastiskt pedagogiskt sätt ger ett särskilt liv till kunskapen som vi som arbetar med frågor bör vara otrolig tacksamma över att enkelt och snabbt kunna ha tillgång till. Tack Tommy.”

Jasmina Berberovic, HR-ansvarig
Statens geotekniska institut

“Iseskogs utbildningar är fantastiska. Tommy förmedlar komplexa arbetsrättsliga frågor på ett enkelt och klargörande sätt. Han lyckas dessutom göra det fängslande och roligt med humorn nära till hands.

Josefine Dellmark, Förhandlare
Höganäs kommun

Efter dina behov

Anpassat för dig

Välj själv bland våra 21 föreläsningar

Kontakta oss så berättar vi mer.

Fler tjänster

Behöver Du mera kunskap?
Vi erbjuder även bland annat…

Bokhandel

Tommy Iseskog har skrivit över 280 böcker och ett 30-tal av dessa aktuella, pedagogiska böcker säljer vi i vår bokhandel.

Till bokhandeln

Aktuell Arbetsrätt

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex seminarier per år i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Boka utbildning

Telefonrådgivning

Tommy Iseskog Direkt ger dig tillgång till telefonkonsultation med Tommy Iseskog rörande konkreta arbetsrättsliga frågor, rättspraxis, tolkning av lagfrågor, bedömning av tvistefrågor och “second-opinion” i arbetsrättsliga ärenden.

Boka tid
Mer tjänster