Föreläsningar inom arbetsrätt

Aktuella föreläsningar och seminarier i egen regi

Tommy Iseskog är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare i arbetsrätt, alltid uppdaterad alla dagar på året och med gedigen erfarenhet och förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt.

Till föreläsningarna

Aktuella föreläsningar

Streama TIAN-dagen

Pågår flera dagar
Första tillfälle: 2020-10-28

TIAN-dagen finns nu för streaming - välj att se den när det passar dig! Tommy Iseskog lyfter alla viktiga nyheter och förändringar som är på gång inom arbetsrätten.

Läs mer

Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 2 – Metod och tillämpning

Pågår flera dagar
Första tillfälle: 2021-03-09

Juridisk metod handlar om "hantverket" inom juridiken, alltså redskap och verktyg som man i vardagen behöver för att rätt analysera och därmed rätt kunna hantera olika personaljuridiska problem. Utbildningen motsvarar 7,5 högskolepoäng.

Läs mer

Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering

Pågår flera dagar
Första tillfälle: 2021-05-05

Du får möjlighet att djupdyka i ny arbetsrättslig lagstiftning och lära dig vad den betyder i praktiken. Innehållet anpassas årligen till de rättsfrågor som är särskilt aktuella och viktiga. Utbildningen motsvarar 7,5 högskolepoäng.

Läs mer

Tidigare föreläsningar

Uppsägning av personliga skäl

2017-11-30

Sexuella trakasserier, inkompetens, sjukdom, stöld... Tommy Iseskog gör en djupdykning i de särskilt svåra uppsägningsfallen - de av personliga skäl

Mer information

MBL 40 år

2017-11-30

I vilka fall har man förhandlingsskyldighet? - Vid vilken tidpunkt ska förhandling genomföras? - Hur gör man? Vad skiljer en MBL-förhandling från andra förhandlingar?

Mer information

Likabehandlingsdagen

2017-12-19

#Metoo och sexuella trakasserier. VAD är alla arbetsgivare skyldiga att göra för att förebygga sexuella trakasserier och VILKA ÅTGÄRDER måste arbetsgivare vidta när en arbetstagare utsatts.

Mer information

Likabehandlingsdagen 2018

2018-11-06

Likabehandlingsdagen är en årligen återkommande heldag om och kring aktuella frågor rörande likabehandling i arbetslivet. Tommy Iseskog redovisar rättsläget, intressanta domar och praktiska erfarenheter inom området likabehandling i arbetslivet.

Mer information

LAS-dagen 2018

2018-11-07

Tommy Iseskog redovisar vad LAS innebär idag samt avlivar myter och föreställningar! Under denna heldag behandlas ingående anställning, uppsägning, avskedande, avslut genom avtal, omplacering och mycket mer.

Mer information

Arbetsrättslig intensivutbildning – grundläggande arbetsrätt

2019-03-12

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i arbetsrätt och omfattar arbetsrättens centrala delar. Datum: 12-13-14 mars + 1-2 april samt möjlighet till tentamen 13 april 2019

Mer information

TIAN-dagen med Tommy Iseskog – Sista anmälningsdag har passerat!

2019-08-29

Tommy Iseskog guidar dig genom alla viktiga nyheter och förändringar som är på gång inom arbetsrätten. Välkommen att läsa mer om årets TIAN-dag!

Mer information

Aktuell Arbetsrätt, Sundsvall

2020-09-24

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med fem seminarietillfällen per år i Sundsvall. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Mer information

Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 1 – grundläggande arbetsrätt

2020-10-07

Välkommen till vår eftertraktade och uppskattade 5-dagarsutbildning i arbetsrätt med Tommy Iseskog, motsvarande 15 högskolepoäng.Del 1: 7-9 oktober Del 2: 27-28 oktober och tenta 14 november 2020.

Mer information

Aktuell Arbetsrätt, Göteborg

2020-10-20

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex seminarier per år i Göteborg. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Mer information

Aktuell Arbetsrätt, Stockholm

2020-10-21

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex stycken seminarier per år i Stockholm. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Mer information

Aktuell Arbetsrätt, Skellefteå

2020-10-22

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex seminarier per år i Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Mer information

Samarbetspartners

Blendow Group håller öppna föreläsningar i olika ämnen med Tommy Iseskog inom arbetsrätten och arbetsmiljö i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Juristkonsult i Norr arrangerar nyhetsdagar i bla Umeå, Luleå, Sundsvall och Gävle samt en tredagars intensivutbildning i Umeå.

Arbetsmiljökonsult L Harrysson arrangerar årligen en arbetsmiljödag i Lund där Tommy föreläser en halvdag.

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med återkommande föreläsningar sex gånger per år i Sundsvall, Göteborg, Stockholm och Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet. Då deltagarna är återkommande har vi stort utbyte av varandra och nya deltagare är alltid hjärtligt välkomna!

Nyheter från riksdag och regering förklaras och beskrivs. Aktuella domar kommenteras och diskuteras. Tommy svarar på frågor om hur dessa nyheter, förändringar och domslut påverkar oss och hur vi i praktiken kan/bör/måste hantera och implementera dessa!

Mer information

Fler tjänster

Behöver Du mera kunskap?
Vi erbjuder även bland annat…

E-utbildning

Välj bland 21 föreläsningar inom områden som diskriminering, arbetsmiljö, uppsägning och avsked. Med ett abonnemang tittar du när du vill och hur ofta som helst.

Se smakprov

Bokhandel

Tommy Iseskog har skrivit 275 böcker och ett 30-tal av dessa aktuella, pedagogiska böcker säljer vi i vår bokhandel.

Till bokhandeln

Aktuell Arbetsrätt

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex seminarier per år i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Boka utbildning
Mer tjänster