Föreläsningar inom arbetsrätt

Aktuella föreläsningar och seminarier i egen regi

Tommy Iseskog är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare i arbetsrätt, alltid uppdaterad alla dagar på året och med gedigen erfarenhet och förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt.

Education hero

Tidigare föreläsningar

Uppsägning av personliga skäl

30 november 2017

Sexuella trakasserier, inkompetens, sjukdom, stöld... Tommy Iseskog gör en djupdykning i de särskilt svåra uppsägningsfallen - de av personliga skäl

Mer information

MBL 40 år

30 november 2017

I vilka fall har man förhandlingsskyldighet? - Vid vilken tidpunkt ska förhandling genomföras? - Hur gör man? Vad skiljer en MBL-förhandling från andra förhandlingar?

Mer information

Likabehandlingsdagen

19 december 2017

#Metoo och sexuella trakasserier. VAD är alla arbetsgivare skyldiga att göra för att förebygga sexuella trakasserier och VILKA ÅTGÄRDER måste arbetsgivare vidta när en arbetstagare utsatts.

Mer information

Likabehandlingsdagen 2018

6 november 2018

Likabehandlingsdagen är en årligen återkommande heldag om och kring aktuella frågor rörande likabehandling i arbetslivet. Tommy Iseskog redovisar rättsläget, intressanta domar och praktiska erfarenheter inom området likabehandling i arbetslivet.

Mer information

LAS-dagen 2018

7 november 2018

Tommy Iseskog redovisar vad LAS innebär idag samt avlivar myter och föreställningar! Under denna heldag behandlas ingående anställning, uppsägning, avskedande, avslut genom avtal, omplacering och mycket mer.

Mer information

Samarbetspartners

EdgeHR arrangerar b.la. TIAN-dagen, Tommy Iseskogs Arbetsrättsliga Nyhetsdag som återkommer varje år sista veckan i augusti. Återkommande är också Intensivutbildningar i arbetsrätt, 3 eller 5 dagars internatutbildningar, i tre steg som hålls på vackra Krusenberg Herrgård i lugn och avslappnad miljö. EdheHR genomför också öppna föreläsningar i olika arbetsrättsliga ämnen och arbetsmiljö med Tommy Iseskog som föreläsare.

Blendow Group håller öppna föreläsningar i olika ämnen med Tommy Iseskog inom arbetsrätten och arbetsmiljö i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Juristkonsult i Norr arrangerar nyhetsdagar i bla Umeå, Luleå, Sundsvall och Gävle samt en tredagars intensivutbildning i Umeå.

Arbetsmiljökonsult L Harrysson arrangerar årligen en arbetsmiljödag i Lund där Tommy föreläser en halvdag.

Aktuell logo

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med återkommande föreläsningar sex gånger per år i Sundsvall, Göteborg, Stockholm och Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet. Då deltagarna är återkommande har vi stort utbyte av varandra och nya deltagare är alltid hjärtligt välkomna!

Nyheter från riksdag och regering förklaras och beskrivs. Aktuella domar kommenteras och diskuteras. Tommy svarar på frågor om hur dessa nyheter, förändringar och domslut påverkar oss och hur vi i praktiken kan/bör/måste hantera och implementera dessa!

Mer information

Fler tjänster

Behöver du mer hjälp?
Vi erbjuder även bland annat…

Webtv

E-utbildning

Välj bland 21 föreläsningar inom områden som diskriminering, arbetsmiljö, uppsägning och avsked. Med ett abonnemang tittar du när du vill och hur ofta som helst.

Se smakprov
Bookstore

Bokhandel

Tommy Iseskog har skrivit 260 böcker och ett 30-tal av dessa aktuella, pedagogiska böcker säljer vi i vår bokhandel.

Till bokhandeln
Presentation

Aktuell Arbetsrätt

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex seminarier per år i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Boka utbildning
Mer tjänster