Aktuell Arbetsrätt, Sundsvall

2021-09-23
Denna föreläsning har redan varit. Aktuella föreläsningar

Datum och tid (pågår flera dagar)

Våren 2021: 18 februari, 22 april, 22 juni
Hösten 2021: 23 september, 9 december

Var

Elite Hotel Knaust Sundsvall

Pris

23 800 kr
Aktuella föreläsningar Denna föreläsning har redan varit.

Seminarieserien Aktuell Arbetsrätt

Nyheter från riksdag och regering förklaras och beskrivs. Aktuella domar kommenteras och diskuteras. Tommy svarar på frågor om hur dessa nyheter, förändringar och domslut påverkar oss och hur vi i praktiken kan/bör/måste hantera och implementera dessa!

I slutet av seminariet finns alltid utrymme att ta upp egna frågeställningar eller konkreta ärenden. Dokumentationen består av månadsrapporter, som löpande innehåller samtliga domar från Arbetsdomstolen. Dessa skickas ut varje månad. Programperioden är ett år, oavsett vid vilken tidpunkt du går med. Som deltagande företag, organisation eller myndighet har man en plats i programmet och man kan alltså välja att skicka vem man vill på seminarierna.

Vi erbjuder dig att komma på ett kostnadsfritt besök vid ett tillfälle vi bokar tillsammans, så att du kan bilda dig en egen uppfattning och eventuellt bli en del av ett nätverk som är unikt! Våra deltagare kommer från alla delar av arbetslivet och är i olika åldrar, men de har en sak gemensamt; de tycker det är viktigt att hålla sig uppdaterade och att ha möjlighet att direkt kunna ställa frågor utifrån sin egen organisation/verksamhet till en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter.

Följande ingår

Fem seminarietillfällen samt utskick av månadsrapporter med aktuella AD-domar varje månad.

Datum och tid (pågår flera dagar)

Våren 2021: 18 februari, 22 april, 22 juni
Hösten 2021: 23 september, 9 december

Var

Elite Hotel Knaust Sundsvall

Pris

23 800 kr
Aktuella föreläsningar Denna föreläsning har redan varit.

Fler tjänster

Behöver Du mera kunskap?
Vi erbjuder även bland annat…

E-utbildning

Välj bland 21 föreläsningar inom områden som diskriminering, arbetsmiljö, uppsägning och avsked. Med ett abonnemang tittar du när du vill och hur ofta som helst.

Se smakprov

Bokhandel

Tommy Iseskog har skrivit 275 böcker och ett 30-tal av dessa aktuella, pedagogiska böcker säljer vi i vår bokhandel.

Till bokhandeln

Aktuell Arbetsrätt

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex seminarier per år i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Boka utbildning
Mer tjänster