Arbetsrättslig intensivutbildning Steg 3 – fördjupning och nyhetsuppdatering

Pågår flera dagar
Första tillfälle: 2020-05-04

Datum och tid (pågår flera dagar)

4 - 6 maj 2020

Var

Crosshair Krusenberg Herrgård Knivsta

Pris

Tag 27 500 kronor (exkl. moms)
Boka din plats!

Arbetsrättslig Intensivutbildning, med Tommy Iseskog, är en årligen återkommande 3-dagars fördjupningskurs i arbetsrätt 4 - 6 maj 2020.

Under utbildningen går vi igenom olika aktuella teman, till dessa teman diskuteras de viktigaste rättsfallen. Vi går också igenom aktuella lagändringar och kommande förslag om lagändringar.

Du får möjlighet att djupdyka i ny arbetsrättslig lagstiftning och lära dig vad den betyder i praktiken. Innehållet anpassas årligen till de rättsfrågor som är särskilt aktuella och viktiga. Utbildningen motsvarar 7,5 högskolepoäng.

Utbildningens upplägg

Undervisningen genomförs i seminarieform under 3 dagar. Föreläsningarna varvas med diskussioner. Utbildningen genomförs som internat på herrgård utanför Stockholm. Dagarna avslutas med gemensam middag. Du får möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter med övriga deltagare och du bygger ett värdefullt personligt nätverk.

Som deltagare uppmuntras du att höra av dig på förhand med dina önskemål om innehåll, vilket vi hoppas bidrar till att utbildningen blir så givande och interaktiv som möjligt. Mejla dina önskemål till info@iseskog.se.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som personalchef, HR-specialist, facklig företrädare och till dig som behöver en uppdatering av viktiga lagändringar och praxis. För att kunna tillgodogöra sig innehållet i utbildningen krävs vissa förkunskaper i arbetsrätt.

Följande ingår

Iseskogs e-utbildning, 21 föreläsningar, under två veckor.

Seminarier (med kaffe, lunch och trerättersmiddag under seminariedagarna). Kostnaden för logi tillkommer och betalas direkt till Krusenberg Herrgård. 

Datum och tid (pågår flera dagar)

4 - 6 maj 2020

Var

Crosshair Krusenberg Herrgård Knivsta

Pris

Tag 27 500 kronor (exkl. moms)
Boka din plats!

Fler tjänster

Behöver Du mera kunskap?
Vi erbjuder även bland annat…

Webtv

E-utbildning

Välj bland 21 föreläsningar inom områden som diskriminering, arbetsmiljö, uppsägning och avsked. Med ett abonnemang tittar du när du vill och hur ofta som helst.

Se smakprov
Bookstore

Bokhandel

Tommy Iseskog har skrivit 260 böcker och ett 30-tal av dessa aktuella, pedagogiska böcker säljer vi i vår bokhandel.

Till bokhandeln
Presentation

Aktuell Arbetsrätt

Aktuell Arbetsrätt är en seminarieserie med sex seminarier per år i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Skellefteå. På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet.

Boka utbildning
Mer tjänster